Termeni și condiții

Introducere

Acești Termeni și Condiții reglementează utilizarea acestui site web. Accesând site-ul web, sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții în întregime. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții sau cu orice parte a acestora, vă rugăm să nu utilizați acest site web.

Utilizarea Site-ului

Utilizarea site-ului web este supusă următoarelor reguli de utilizare:

  • Conținutul acestui site web este furnizat exclusiv pentru informare generală și nu constituie sfaturi legale, financiare sau de altă natură.
  • Prin accesarea site-ului manifestați consimțământul expres privind neutilizarea oricăror informații de pe site în orice mod care ar putea compromite securitatea acestuia sau ar putea afecta funcționarea sa normală.
  • Orice încercare de acces neautorizat la site constituie o încălcare a legislației în vigoare.

Informații Personale

Orice informații personale furnizate prin intermediul acestui site web vor fi tratate conform Politicii noastre de Confidențialitate, care este în conformitate cu legea privind protecția datelor cu caracter personal din Republica Moldova.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica Termenii și Condițiile în orice moment. Orice modificare va intra în vigoare imediat după publicarea pe acest site web. Utilizarea în continuare a acestui site web, inclusiv după orice modificare, constituie acceptarea dumneavoastră a acestor modificări.

Legislație Aplicabilă

Termenii și Condițiile sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile Republicii Moldova. Orice litigiu derivat din acești Termeni și Condiții sau din utilizarea acestui site web va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor judecătorești competente din Republica Moldova.

Contact

Pentru orice întrebări sau neclarfități referitoare la Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact furnizate pe site.